BG
BG EN

COMANDANTE | Trailmaster | DUNE

  • Марка: COMANDANTE

Новата COMANDANTE | X25 | TRAILMASTER е издържлива при употреба в дивата природа, здрава и лека кафемелачка, която ще намери място при всяко приключение сред природата. Проектирана за приключения.

Полигоналното тяло е старателно формовано в стабилна единична част чрез рязане със специални техники. TRAILMASTER® Dune® е оборудван с най-модерните Nitro Blade® ножове с позната производителност на смилане, ножове от световна класа в това необикновено ново тяло.

Изборът на най-добрия материал за корпус на мелница за открито е от решаващо значение. След цялостни изследвания в  лабораториите на COMANDANTE в германия и след провеждане на обширни полеви тестове, инженерите на COMANDANTE  са изработили специален подсилен технополимер като избран материал за новата X-серия външни продукти — QTP®.

QTP® е високоефективен технополимер със значително количество кварц подсилващи частици, вплетени в еластичен и здрав дълговерижна полимерна матрица. Усеща се като керамика и се представя като технически супер композит. Композитът QTP® първоначално е разработен за механика и оборудване инженерство. Използва се и в автомобилната индустрия за лагери и скоростни кутии компоненти. QTP® е безопасен при контакт с храна и вода и е търговска марка на Comandante.

До 30.06.2024 към всяка закупена кафемелачка получавате и 3 пакета кафе DIO подбрани на случаен принцип от асортимента.

DIO е официален дистрибутор на COMANDANTE!
Кафемелачките пристигат от Германия и получавате съдействие при необходимост от профилактика, покупка на аксесоари и резервни части.

440,00 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
COMANDANTE | Trailmaster | DUNE
ОТСТЪПКИ
ЦЕНИ и РАЗФАСОВКИ
ДОСТАВКА
ОТСТЪПКИ

При поръчка на кафе над 80 лева получавате отстъпка в размер на -15% .

Отстъпката ще се активира автоматично на "Стъпка 2 - Преглед на поръчката".

(Отстъпката важи само за категория кафе.)

ЦЕНИ и РАЗФАСОВКИ

Първата автоматично генерираната цена, която виждате е цена за 1 пакет кафе с тегло 200 грама и е в български лева с ДДС.

 

Всички кафета са в пакети по 200 грама.

Чрез стрелките вдясно от надписа "200 грама пакет", който се намира вдясно от снимката на продукта можете да изберете колко пакета по 200 грама. Ако желаете 1 кг. кафе, моля изберете 5 пакета.

ДОСТАВКА

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy (част от dpd).

Цената на доставката се изчислява автоматично при правене на поръчката, след като се посочи адрес или офис за доставка.

Пратката се изпраща в рамките на 2 работни дни в зависимост дали избраното кафе е налично или му предстои печене в рамките на денят.

 

  • За поръчки над 85 лева доставката е безплатна до офис на Speedy на територията на България.

  • За поръчки над 120 лева доставката е безплатна до адрес със Speedy на територията на България.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!