Пекарна за кафе DIO

Първата пекарна за специално кафе във Варна

COMANDANTE вдъхновяващи ръчни кафемелачки

Популярни Продукти
Пекарна за кафе DIO

Пекарна за кафе DIO

DIO е първата крафт пекарна за кафе в гр. Варна. Тя се роди от любовта ни към кафето, но истинската й стойност са хората, които създадоха духа на DIO. Нейната уникалност се изразява във взискателността към качеството на предлаганите кафета, съчетана с непретенциозност по отношение на опаковки, реклама и директни продажби без посредник през нашето малко магазинче, а от там и добрата цена.

Гаранция за високото качество на предлаганите кафета е произхода на кафетата! Ние се доверихме на една от най-реномираните борси за кафе в Италия, която със своята 70 годишна традиция в подбора на кафе ни дава най-доброто от всяка реколта кафе.

  • Всяко кафе е “Traceability”, тоест то е проследимо от плантацията до борсата, а от там до нашата пекарна, което е гаранция, че всяко кафе е точно това, което сте поръчали;
  • Пекарната предлага кафета клас “Specialty coffee” ;
  • Както и най-доброто от популярните сортове Арабика.

Философията ни е да предлагаме възможно най-високо качество на максимално ниската цена, това го постигаме като купуваме суровото, зелено кафе без посредници, директно от истинска италианска борса за кафе.

Използваме качествени, трипластови опаковки, които запазват качеството на кафето, но без рекламни картинки и надписи, за де не ги оскъпяваме излишно.

Ние не се борим за „растеж на всяка цена“, а залагаме на личният контакт с нашите клиенти.

Нашата крафт пекарна е оборудвана с висококачествена машина за печене на кафе, изработена по поръчка специално за нас и предлагаща ниски производствени разходи.