Colombia ANAEROBIC е едно много повече от специално кафе, то е арогантно кафе, което иска да покаже на света, че има неповторим вкус на ликьор. Обработено е чрез анаеробен процес на ферментация. Използван е дълог процес на ферментация - 180 часа.
Производителят е Fabio Nelson Arrollo, който отглежда едва 10 хектара с кафе в своята плантация, която е в региона Huila.
Colombia ANAEROBIC е с интензивни аромати и вкусове, наподобяващи винена шара. Основните нотки във вкусът са: грозде, ананас, банан, диня.
Анаеробният процес е заредил кафето с нюанси във вкуса на ферментирало грозде, интензивно, плътно с умерена към средна киселинност.
Това кафе е подходящо за късният следобед, напълно заместващо десерт и чаша уиски. Идеален завършек на деня в изтънчена компания.
Вид: Арабика
Ниво на изпичане: LIGHT
Произход: Columbia
Реколта: LOT 22/23
Процес на сушене: ANAEROBIC
Качество: Специално кафе / Specialty coffee - Outstanding Quality
Вкусове: Ликьор, вишна, грозде, какао.