DIO - Любимото кафе на лъвовете

DIO - Любимото кафе на лъвовете

DIO е повече от крафт пекарна за кафе, повече от магазин за кафе. DIO е смелостта да бъдеш различен, да не следваш пътища, а да създаваш нови такива! DIO означава да не следваш стандарти, а да създаваш свой собствен стандарт, да не подражаваш, а да ти подражават!

DIO е първото кафе, което се осмели да застане очи в очи с дивите лъвове и да получи тяхното одобрение.

Днес DIO се превърна в любимото кафе на лъвовете!

Африка! Освен родината на лъвовете Африка е и страната, в която се раждат едни от най-хубавите кафета на света. Африканските кафета се отличават с приятна, нежна киселинност, флорално тяло, интензивен аромат и завладяващ плодов вкус.

Пекарна за кафе DIO предлага едни от най-добрите африкански кафета сорт Арабика:

Всички кафета са селектирани от най-реномираната борса за кафе в Италия, която от над 70 години селектира и внася в Европа кафета от целия свят! Ние от DIO се доверихме на техния дългогодишен опит и полагаме всички усилия, за да предложим най-доброто качество!

Всички кафета предлагани в пекарна за кафе DIO са със сертификат "traceability", което означава, че всяко едно зрънце кафе е с гарантиран произход, известна е плантацията от която е откъснато, кой и кога го е откъснал.

Ако искате да се докоснете до нашата голяма страст "кафето", можете да разгледате предлаганите кафета и да ги поръчате онлайн през нашият електронен магазин. 

Фотограф на DIO и всички други лъвове е: Цанислав Христов

Какво е анаеробно кафе и защо има неповторим аромат и вкус

5 септември 2021 Анаеробно кафе е кафе с анаеробен процес на обработка, който се прави веднага след събиране на реколтата кафе от дърветата. Най-общо казано кафето с анаеробен процес е прясно обрано кафе, което се оставя да ферментира в среда без кислород.

Как да си приготвите судено кафе COLD BREW ?

17 юли 2021 COLD BREW -рецепта за студено кафе. Вече е лято и жегите ни обгръщат! А можем ли да се разхладим с кафе? ДА! Прочети повече:

Какво означава RED CATUAI кафе?

17 юли 2021 Какво означава RED CATUAI кафе? Това е специално създаден през 70-те години сорт кафе, използвани са два сорта кафе Mundo Novo и Caturra... Прочетете повече:

Утайката от кафе е ресурс, а не отпадък

1 юли 2021 Кампанията за събиране на утайка от кафе я организираме за втора поредна година, отново под мотото „Утайката от кафе е ресурс, а не отпадък“...

Весела Коледа

25 декември 2020 Пекарна за кафе DIO пожелава светла и щастлива Коледа на всички почитатели на кафето!

Процеси на сушене на кафето

7 ноември 2020 Има три основни процеса по които кафето се суши, това са измит, натурален и меден процес. Washed coffees / Natural / Honey

Отбелязваме Международния ден на кафето

1 октомври 2020 1-ви октомври международен ден на кафето

Върхът на кафето в България, DIO

26 септември 2020 Най-високият връх на кафето в България! DIO покори най-високият връх в България, сърцата на всички, които го опитаха!

Как да изберете Вашето кафе?

13 септември 2020 Няколко идеи как да изберете своето кафе.

Правилното съхранение на кафето запазва неговият аромат

13 септември 2020 Съвет как да съхранявате кафето си.

Утайката от кафе е ресурс, а не отпадък!

13 септември 2020 Кампания на Пекарна за кафе DIO за събиране на утайка от кафе.