Никарагуа с натурален процес на сушене и инфюзнато със скоч уиски е различно кафе, което сякаш е създадено, за да оспори арогантно качествата на всички останали специални кафета!
Конкретно при това кафе "NATURAL" процеса на сушене e развил неповторими вкусове на грозде, горски плодове, богати карамелени нюанси и изразени сладки цитрусови плодове. Може да се открият вкусове на грозде, мед. За тренираните вкусови рецептори няма да e трудно да открият вкусове напомнящи на винена шара и жасмин. За капак на всичко това, кафето е престояло 36 часа в бъчва със скоч уиски, откъдето то приема фонови нотки във вкуса малц и дъб.
Усещането което предизвиква това кафе е за кадифе върху езика, изключително нежно и приятно. По много елегантен начин се разливат ферментиралите вкусове от NATURAL процесът на сушене.
Вид: Арабика
Сорт: BOURBON (див сорт)
Ниво на изпичане: LIGHT
Произход: Никарагуа
Реколта: LOT 24
Процес на сушене: NATURAL proces
Качество: OUTSTANDING
(Отстъпката важи само за категория кафе.)