BG
BG EN

Пекарна за кафе DIO - Специално кафе във Варна

Пекарна за кафе DIO - Специално кафе във Варна

DIO е първата крафт пекарна за специално кафе в гр. Варна. Тя се роди от любовта ни към кафето, но истинската й стойност са хората, които създадоха духът на DIO. Уникалността на DIO се изразява във взискателността към качеството на предлаганите кафета, съчетана с непретенциозност.

С годините DIO се превърна в символ за качество. Защото подбора на специално кафе / Specialty coffee е в основата на нашата мисия да развиваме кафе културата. Когато става въпрос за специално кафе във Варна, това е точното място, където можете да откриете различно на останалите, запомнящо се специално кафе.

Гаранция за високото качество на предлаганите кафета е произхода на кафетата. Ние се доверихме на едни от най-реномираните борси за кафе в света. Борсата за специално в Италия, която със своята над 70 годишна традиция в подбора на кафе от цял сват ни дава най-доброто от всяка реколта специално кафе. Предлагаме и отделни партиди на специално кафе от скандинавски борси.

  • Всяко кафе е “Traceability”, тоест то е проследимо от плантацията до борсата, а от там до нашата пекарна за кафе, което е гаранция, че всяко кафе е точно това, което сте поръчали;
  • Пекарната предлага кафета клас Специално кафе / Specialty coffee;
  • Както и най-доброто от популярните сортове Арабика.

Философията ни е да предлагаме възможно най-високо качество специално кафе на максимално добра за клиента цена, това го постигаме като купуваме суровото, зелено кафе без посредници. Разчитаме на по-малка дистрибуция, но само в собствени търговски обекти и он-лайн продажби. Ние не търсим печалба на всяка цена, а се стараем да поддържаме балансирани продукти, достъпни за всички.

Ние не се борим за „растеж на всяка цена“, а разчитаме на лоялността на нашите клиенти като им предлагаме качество без компромис и аналог.

Нашата крафт пекарна за специално кафе е оборудвана с висококачествена машина за печене на кафе, изработена по поръчка специално за нас. Всяка партида кафе е изпечена от основателят на Пекарна за кафе DIO и затова няма нито една партида кафе, която да бъде допусната до продажба, ако не отговаря напълно на безкомпромисните изисквания на основателят на пекарната за кафе към всяка чаша кафе.

 


Адрес на пекарна и магазин за кафе DIO:
гр. Варна, кв. Чайка, бк. 193 - Caffetteria DIO
моб. тел.: 0895 451 552
https://coffeemarket.bg

Coffee route