За нашата пекарна за кафе

За нашата пекарна за кафе

DIO е първата крафт пекарна за кафе в гр. Варна. Тя се роди от любовта ни към кафето, но истинската й стойност са хората, които създадоха духа на DIO. Нейната уникалност се изразява във взискателността към качеството на предлаганите кафета, съчетана с непретенциозност по отношение на опаковки, реклама и директни продажби без посредник през нашето малко магазинче, а от там и добрата цена.

Гаранция за високото качество на предлаганите кафета е произхода на кафетата! Ние се доверихме на една от най-реномираните борси за кафе в Италия, която със своята 70 годишна традиция в подбора на кафе ни дава най-доброто от всяка реколта кафе.

  • Всяко кафе е “Traceability”, тоест то е проследимо от плантацията до борсата, а от там до нашата пекарна, което е гаранция, че всяко кафе е точно това, което сте поръчали;
  • Пекарната предлага кафета клас “Specialty coffee” ;
  • Както и най-доброто от популярните сортове Арабика.

Философията ни е да предлагаме възможно най-високо качество на максимално ниската цена, това го постигаме като купуваме суровото, зелено кафе без посредници, директно от истинска италианска борса за кафе.

Използваме качествени, трипластови опаковки, които запазват качеството на кафето, но без рекламни картинки и надписи, за де не ги оскъпяваме излишно.

Ние не се борим за „растеж на всяка цена“, а залагаме на личният контакт с нашите клиенти.

Нашата крафт пекарна е оборудвана с висококачествена машина за печене на кафе, изработена по поръчка специално за нас и предлагаща ниски производствени разходи.Адрес на пекарна и магазин за кафе DIO:
гр. Варна, кв. Чайка, бк. 193 - Caffetteria DIO
моб. тел.: 0895 451 552
https://coffeemarket.bg

Пътят на кафето

Защо едно кафе е по-добро, какво го прави по-ароматно, по-вкусно, по-желано. Кафето е вид ПЛОД, на който се използва ядката (зърното кафе), затова отглеждането на зърното кафе важен процес. А най-добрите кафета идват от плантации високо в планината, къ