BG
BG EN

Пекарна за кафе DIO - Специално кафе във Варна

Пекарна за кафе DIO - Специално кафе във Варна

DIO е първата крафт пекарна за кафе в гр. Варна. Тя се роди от любовта ни към кафето, но истинската й стойност са хората, които създадоха духът на DIO. Уникалността на DIO се изразява във взискателността към качеството на предлаганите кафета, съчетана с непретенциозност по отношение на опаковки, реклама и директни продажби без посредник през нашето малко магазинче, а от там и добрата цена.

DIO е символ за качество! Защото подбора на специално кафе / Specialty coffee е в основата на нашата пекарна за кафе. Когато става въпрос за специално кафе във Варна, това е точното място, където можете да откриете запомнящо се специално кафе.

Гаранция за високото качество на предлаганите кафета е произхода на кафетата! Ние се доверихме на едни от най-реномираните борси за кафе в света. Борсата за специално в Италия, която със своята 70 годишна традиция в подбора на кафе ни дава най-доброто от всяка реколта специално кафе. Както и и доставка на специално кафе от скандинавски борси.

  • Всяко кафе е “Traceability”, тоест то е проследимо от плантацията до борсата, а от там до нашата пекарна, което е гаранция, че всяко кафе е точно това, което сте поръчали;
  • Пекарната предлага кафета клас Специално кафе / Specialty coffee;
  • Както и най-доброто от популярните сортове Арабика.

Философията ни е да предлагаме възможно най-високо качество специално кафе на максимално ниската цена, това го постигаме като купуваме суровото, зелено кафе без посредници.

Използваме качествени, трипластови опаковки, които запазват качеството на кафето, но без рекламни картинки и надписи, за де не ги оскъпяваме излишно.

Ние не се борим за „растеж на всяка цена“, а разчитаме на лоялността на нашите клиенти като им предлагаме качество без компромис и аналог.

Нашата крафт пекарна е оборудвана с висококачествена машина за печене на кафе, изработена по поръчка специално за нас, според личните изисквания на пекарят. По този начин всяко специално кафе се изпича по най-добрият за него начин.

 


Адрес на пекарна и магазин за кафе DIO:
гр. Варна, кв. Чайка, бк. 193 - Caffetteria DIO
моб. тел.: 0895 451 552
https://coffeemarket.bg

Coffee route