BG
BG EN

Ръчна кафемелачка COMANDANTE C40 MK4 (Американска череша)

  • Марка: COMANDANTE

Това е оригинална ръчна кафемелачка COMANDANTE, модел C40 NITRO BLADE | PREMIUM WOOD.

Произведена е в Германия, проектирана за прецизно смилане на кафето с възможност за фина настройка на смилане, чрез гайка за регулиране, поставена върху ножовете.

Прецизността на смилане се постига чрез "конични ножове", които първо раздробяват кафето, а след това го смилат точно до желаното от Вас ниво. Това помага кафето да бъде смляно с по-малко обороти на лоста, като запазва температурата на ножовете ниска, което е от ключово значение за запазване на ароматите на кафето.

Кафемелачката се продава в комплект с 2 бъркана единият прозрачен, а вторият кафяв, изработени от специален полимерен материал, който е удароустойчив и гарантира дълга експлоатация. Също така в комплекта има и капаче, което Ви позволява след като смелите желаното количество кафе да затворите плътно бурканчето, за да не изветрява, а вторият буркан Ви позволява да продължите да използвате своята кафемелачка.

 

 


DIO е официален дистрибутор на COMANDANTE!
Кафемелачките пристигат от Германия и получавате съдействие при необходимост от профилактика, покупка на аксесоари и резервни части.

600,00 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
Ръчна кафемелачка COMANDANTE C40 MK4 (Американска череша)
Цена:
Цена:

Първата автоматично генерираната цена, която виждате е цена за 1 килограм кафе и е в български лева.

Всички кафета са в пакети по 200 грама.

От менюто "количество", което се намира вдясно от снимката на продукта можете да изберете или килограм или 200 грама, а от менюто под него колко пакета желаете.

 

ОТСТЪПКИ:
Към всяка поръчка се генерира автоматично отстъпка в зависимост от стойността на поръчката.

от 50   до 150 лева - 4%

от 150 до 250 лева - 8%

от 250 лева             - 10%

 

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!